Kuća Sarajevo-StariGrad 401m2 i zemljište 385m2

  • NA UPIT
EKSKLUZIVNO

Kuća Sarajevo-StariGrad 401m2 i zemljište 385m2

  • NA UPIT

Općenito

  • Porodična kuća
  • Vrtsta nekretnine
  • 401

Detalji

Updated on January 22, 2024 at 2:43 pm
  • Cijena: NA UPIT
  • Veličina nekretnine: 401
  • Zemljište: 385
  • Sobe: 8+
  • Vrtsta nekretnine: Porodična kuća

Opis

PRODAJE SE !

STAMBENI OBJEKAT/PANSION 401 m² I ZEMLJIŠTEM OD 385 m²

ULICA SAFVET-BEGA BAŠAGIĆA, OPĆINA STARI GRAD, SARAJEVO

Agencija Pro Cost Nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja atraktivnu, luksuznu kuću novije gradnje spratnosti P+S+S+P , u osnovi 188 m² na parceli od 573 m² u ulici Safvet-bega Bašagića, općina Stari Grad, Sarajevo.

Kuća se sastoji od :

PRIZEMLJE: ulazni hodnik, – veliki hol sa stubištem , jedan apartman sa kuhinjom i kupatilom. U sklopu prizemlja nalazi se i kotlovnica gdje je smještena peć za grijanje i tank za vodu od 1000 l te police za alat, i garaža sa dva parking mjesta za dva automobila.

SPRAT I: predsoblje, odvojena kuhinja, kupatilo , prostrani salonski dnevni boravak sa trpezarijom sa izlazom na otvorenu terasu sa koje se pruža prelijep pogled na grad. U jednom dijelu velikog dnevnog boravka je smještena luksuzna trpezarija sa stilskim namještajem i velikim stolom za ručavanje, etažerima/policama i šankom, te u drugom dijelu se nalazi separe gdje su postavljeni sto i sofa za udobno sjedenje i odmor ,radni sto, te je ugrađen i dekorativni kamin na drva. Sa ovog sprata se izlazi u dvorište na kojem se nalazi još jedan pomoćni objekat idealan za korištenje kao gostinjski apartman.

SPRAT II: predsoblje, dvije master sobe ( svaka soba ima kupatilo u kojima su ugrađene visokokvalitetne tuš kabine) i još jedna master soba sa kupatilom u kojem se nalazi jacuzzi gdje se nalazi još jedna prostorija u kojoj je planirana ugradnja saune.

POTKROVLJE: dvije spavaće sobe, hodnik iz kojeg se izlazi na natkrivenu ljetno/zimsku baštu koja je kompletno zatvorena u portalima i sa koje se pruža lijep pogled na grad.

Svi spratovi su povezani funkcionalnim detaljom objekta kao dio interijera – unutrašnjim stubištem na koje je postavljena klasična metalna ograda sa drvenim rukohvatom prelijepog dizajna.

Kuća je nova i opremljena sa svim električnim uređajima i namještajem. Grijanje je centralno na plin i lož ulje sa kapacitetom od 2000l. Objekat posjeduje i agregatsku jedinicu te je omogućeno nesmetano napajanje električnom energijom tokom cijele godine. Cijela kuća je obložena visoko kvalitetnim parketom, kupatila i kuhinja keramikom. Vanjska stolarija je PVC sa vanjskim roletnama, unutrašnja stolarija je drvena s tim da su na ulazu u dnevni boravak i kuhinju postavljena široka staklena vrata-portali. Na garaži su postavljena automatska vrata sa daljinskim otvaranjem. Godina izgradnje je 1998. i od tada niko nije živio u kući. Internet, kablovska TV, telefonski priključak su sprovedeni i priključeni. Priključci vode i odvoda su gradski. Objekat je građen od visoko kvalitetnih materijala, urađena je termoizolacijska fasada te je jako ugodno boraviti i tokom ljeta i tokom zime. Primarna orjentacija je jugo-istok tako da je kuća osunčana tokom čitavog dana.

Kuća ima prilaz sa ulice, te postoje dva parking mjesta ispred iste. Jako lijepo uređeno dvorište je kompletno ograđeno klasičnom metalnom ogradom. Stambeni objekat je cijeli klimatiziran i osiguran alarmom i video nadzorom.

Zbog atraktivne lokacije, stambeni objekat je idealan za porodicu koja bi živjela u mirnom okruženju ili za investiciju kratkoročnog /dugoročnog iznajmljivanja. U blizini objekta se nalaze: Srednja tekstilna škola, obdanište, marketi, Sebilj, Vijećnica, Bašćaršija, javni gradski prijevoz i drugi sadržaji.

Objekat je registrovan kao pansion te ima razrađen sistem iznajmljivanja za već poznatu klijentelu.

CIJENA : NA UPIT!

Sve ostale informacije možete dobiti na kontakt telefon:

+ 387 60 316 6031; + 387 61 835 959

Certificirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina

PRO COST NEKRETNINE

Registarski broj posrednika: 81/2023

Džemala Bijedića 279H

E-mail: procostrealestate@gmail.com; Web: www.procostnekretnine.ba

Želite prodati ili iznajmiti Vašu nekretninu uz najbržu realizaciju? Javite nam se na gore navedene brojeve telefona!

VAŠ PRO COST TIM!

Adresa

  • Grad Sarajevo
  • Općina Stari Grad
  • Država Bosna i Hercegovina

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Sva prava zadržava Pro Cost Real Estate. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole agencije.

Compare listings

Compare
elmedina
  • elmedina