Općenito

  • Vikendica
  • Vrtsta nekretnine
  • 120

Detalji

Updated on October 17, 2024 at 3:45 pm
  • Cijena: 96.000KM
  • Veličina nekretnine: 120 m²
  • Vrtsta nekretnine: Vikendica
  • Status nekretnine: Prodaja

Opis

VIKENDICA, LUKE, HADŽIĆI

 

UKNJIŽENA I ADAPTIRANA VIKENDICA U MIRNOM I PRIRODNOM OKRUŽENJU SPRATNOSTI P+PT, SUHODOL, LUKE, HADŽIĆI

 

Prodaje se vikendica spratnosti P+Pt bruto kvadrature 120m2. Prema informacijama vlasnika predmetna nekretnina je uknjižena a posljednja adaptacija je bila 2023. Godine prilikom koje je u potpunosti adaptirano potkrovlje. U prizemlju se nalazi jedna prostorija, kuhinja i kupatilo. Na potkrovlju je smješten dnevni boravak, manja kuhinja, spavać soba i kupatilo. Prizemlje i potkrovlje imaju zasebne ulaze te se kao takve mogu korisiti kao dvije zasebne jedinice. Iza vikendice se nalazi garaža a ispred je smješteno uređeno dvorište sa obiljem voća i zelenila. Vikendica je smještena na parceli uknjižene površine 150m2 a stvarna površine zemljišta je 1050m2 s obzirom da vlasnik već dugi niz godina koristi dio parcele od KJKP Šume u privatne svrhe. Zemljište je ograđeno kvalitetnom ogradom a pristup je omogućen sa makadamskog puta. Predmetna nekretnina je smještena u mirnom i prirodnom okruženju sa obiljem zelenila i čistog zraka i okružena je sa crnogoričnom šumom te je kao takva idealna je za odmor i relaksaciju u ovom prirodnom okruženju.  U bližem okruženju se nalazi mnoštvo izgrađenih vikend objekata, nekropola stećaka itd. Asfaltni put je udaljen cca 300 metara a glavna saobraćajnica koja vodi prema Hadžićima udaljena je cca 8 minuta lagane vožnje. Centralni dio Hadžića sa svim sadržajima koje nudi udaljen je cca 15 minuta vožnje.

Ono što ovu nekretninu posebno izdvaja na tržištu jeste prirodno i mirno okruženje idealno za odmor i relaksaciju, blizina Hadžića sa svim neophodnim sadržajima za život.

CIJENA: 96.000,00 KM

 

Lokacija: Predmetna nekretnina se nalazi u naselju Suhodol, Tarčin, općina Hadžići. Asfaltni put je udaljen cca 300 metara a glavna saobraćajnica koja vodi prema Hadžićima udaljena je cca 8 minuta lagane vožnje. Centralni dio Hadžića sa svim sadržajima koje nudi udaljen je cca 15 minuta vožnje.

 

Sve ostale informacije možete dobiti na kontakt telefon: + 387 61 835 959

Certificirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina

PRO COST NEKRETNINE

Registarski broj posrednika: 81/2023

Envera Šehovića be. 21-23

E-mail:kenan@procostnekretnine.ba; Web: www.procostnekretnine.ba

Želite prodati ili iznajmiti Vašu nekretninu uz najbržu realizaciju? Javite nam se na gore navedene brojeve telefona!

VAŠ PRO COST TIM!

 

Adresa

  • Grad Sarajevo
  • Općina Općina Hadžići
  • Naselje Luke
  • Država Bosna i Hercegovina

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Sva prava zadržava Pro Cost Real Estate. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole agencije.

Compare listings

Compare